Alkuviikosta käytiin kentällä ja vire oli mainio. Seuraamista, liikkeestä istumista... Niin ja loppuun vielä loivaa A-estettä, jonka Nuka tuli kaksi viimeistä kertaa yli myös takaisinpäin haettuaan pallon! :D
On vaan niiin nopea tuo ipana, ettei tahdo esteillä pysyä perässä.

Kaupungilla käytiin myös pyörähtämässä, Vanhaa Raumaa ympäri, samoin torilla. Sitten käytiin vielä satamassa, missä ääntä riittää. Nuka ei ollut moksiskaan, ihan kuin me oltais aina kuljettu kaupungilla... ;))

Ja samana iltana sitten esinetreeniä Kirsin opastuksella. Kaksi esineistä vietiin koiran kanssa kumpaankin takakulmaan. Ensimmäinen löytyi hienosti, toisen esineen kiohdalla piti hiukan avittaa ja kuljin noin reilun 5m eteenpäin ruudussa. En varsinaisesti lähettänyt uudestaan vaan heilautin kädellä "eteenpäin"! Ja toinenkin esine löytyi sitten nopeasti.
Viimeisen esineen Kirsi vei suht ruudun etuosaan, päätimme siis treenin helppoon harjoitukseen.

Lauantaina sitten jäljellä Kirsin opastuksella. Jäljellä pituutta n. 200m, yksi kulma, yksi loiva kaarros ja kolme keppiä. Jäljesti hyvin ja rauhallisesti, muutama "tuumailu/hengittely-tauko".
Reagoi nyt keppeihin paremmin kuin viimeksi; pysähtyi/ haisteli/ meinasi ottaa suuhunsa. Seuraava jälki vielä näin ja jos ei ala reagoimaan keppeihin, tehdään lyhyt suora, jossa 10m välein kepit ja niistä palkka.

 Ja nyt kentälle, ihana ilma! :)